Go Mobile AS

GoMobile er et teknologiselskap i Kristiansand som ble etablert i 2005. I dag er det 15 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand (hovedkontor) og Oslo.  I 2014 gikk Go Mobile fra å være et konsulentselskap til å bli produktbasert selskap med full fokus på utvikling av våre egne produkter; FLEXX™ og Mivai©.  Mivai© er i dag Norges største markedsplass for taxitjenester og dekker hele Norge. Alle sentraler i Norge ligger inne med komplette priser og vi har avtaler med taxisentraler i Hedmark og Oppland fylke samt i byene Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim, Kristiansand, Tromsø og Halden. I de tre største byene; Oslo, Bergen og Trondheim har vi avtaler med flere selskaper i hver by.

 

I 2016 startet Go Mobile avdelingen «Nye Mobilitetsløsninger» og utviklingen av den såkalte GoBility™-plattformen tok til. GOBILITY er laget modulært og fleksibelt på åpne standarder og API for også å kunne være åpen for samarbeidspartnere («partner») som lager innovative appløsninger og for 3. parts teknologileverandører («leverandør»). Fra 2017 har Mivai ligget på GOBILITYplattformen.

 

 1. oktober 2019 ble Go Mobile et heleid selskap under Vy. Dette er i tråd med Vys satsing på teknologi og digitale kundeløsninger for å fremme en miljøvennlig reise. 

Administrasjonen

Administrasjonen i Go Mobile AS er lokalisert i Kristiansand.

Johnny Gjerseth

Daglig leder
+47 458 34000

Kontakt oss

Go Mobile AS

Rådhusgata 3 2, 4611 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000, Epost: post@gomobile.no