Mivai – vår satsning i taxinæringen!

Med taxiappen Mivai har Go Mobile etablert seg som en viktig aktør i markedet for taxitjenester i Norden. Mivai er laget for å gi kunden den beste, billigste og mest pålitelige taxitjenesten på stedet. Mivai er en markedsplass for taxitjenester der kunden alltid kan finne det tilgjengelig taxitilbud. Mange ganger oppleves det som om det er kunden som skal tilpasse seg det kollektivtilbudet som eksisterer. Vi mener at all persontransport skal være tilpasset og skreddersydd kundens behov, på samme måte som taxi er det.  I denne sammenhengen føyer Mivai seg perfekt inn i vår portefølje av mobilitetstjenester.

Alle Norges taxier i én app*

Uansett om du er på vei til flyplassen, et viktig møte, en romantisk middag eller årets fest, er det en fordel å ha én taxiapp som kan brukes overalt.  Last ned Mivai og opplev hvor enkelt det kan være å bestille taxi. Fra våre partnerselskap** kan du få fastpris og bestille og betale direkte i Mivai.

Du finner også prisestimater i appen for taxiselskap som ikke er Mivai-partnere, men til disse må du ringe for å bestille.

Mivai er tilgjengelig i de største byene i Norge.

Mivai dekker hele Norge fra sør til nord og er den eneste appen hvor du kan bestille taxi i de fem største byene Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim og Kristiansand.

Den komplette taxiapp

Bestill turen!

Forhåndsbestill eller bestill taxi direkte – det gir deg en rekke fordeler.

Betal i app!

Betaling i Mivai sparer deg for tid og brydderi ved å betale i bil. Opplevelsen med å ta taxi blir enda bedre!

Få kvittering!

Alle kvitteringer kan sendes på mail til din mailkonto. Du har også all historikk og alle kvitteringer lagret på Mivai om du skulle få bruk for de igjen.

Fastpris!

Det er slutt på den tiden da du satte deg inn i en taxi, uten å vite hva turen ville koste. Med Mivai får du enten estimert pris eller fastpris!

Følg bil i kartet!

Følg bilen i kartet. Vi forteller deg når taxien kommer!

Bli bedre kjent med taxiappen Mivai!

Kontakt oss

Go Mobile AS
Rådhusgata 3, 4611 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000, Epost: post@gomobile.no