Vi søker app-utvikler med .NET erfaring.

Arbeidsgiver: Go Mobile AS

Stillingstittel: Systemutvikler

Frist: Snarest

Varighet: Fast

Sammen med Vy (NSB) skal Go Mobile utvikle IT-infrastrukturen for morgendagens persontransport (“den beste reisen”; “den smarte reisen”, “den grønne reisen”).

 

Go Mobile AS ble etablert i 2005 og var tidlig ute i App-verden. Vi har laget apper for store kunder som VG, Sparebank1, LO-Favør og Snøgg forstehjelpsveiviser. Nå har vi utviklet oss til å bli et produktselskap som jobber med spennende real-time smart-city løsninger innen mobilitet og reise. Vi er i tillegg deleid av NSB (Mobilitet og Reiseliv) som har store ambisjoner i Norden.

Vi har et kreativt og bra arbeidsmiljø med fokus på produktutvikling. Taxiappen Mivai® har fått over 100 000 registrerte brukere! Vi har nye og spennende prosjekter på gang, og ønsker å styrke vår utviklingsstab ytterligere.

Løsningene våre bygger på en egenutviklet mobilitetsplattform (GoBility) som skal sørge for at taxi og fleksibel kollektivtrafikk mfl. tjenesteleverandører kan bestilles gjennom vårt system.

Vi søker deg som liker å utvikle apper og være med på å forme morgendagens løsninger for mobilitet.  Du har noen års erfaring og gjerne en relevant bachelor/mastergrad.

Vi jobber med teknologiene

– C# og .NET

– Xamarin på Android og iOS

– Web API

– MVC

– Azure

og verdsetter

– Kvalitet

– Agil utvikling

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Roberth Vestbø

Stillingstittel: Produktsjef

E-post: post@gomobile.no

Ledige stillinger

Vi søker 30 nyutdannede utviklere

Stillingstittel: Systemutvikler

Primært ønsker vi oss nyutdannede IT-folk fra UiA (Kristiansand og Grimstad), men kandidater fra andre institusjoner kan også være interessante.

Kontakt oss

Go Mobile AS
Rådhusgata 3, 4611 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000, Epost: post@gomobile.no