Go Mobile AS

GoMobile er et teknologiselskap i Kristiansand som ble etablert i 2005. I dag er det 15 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand (hovedkontor) og Oslo.  I 2014 gikk Go Mobile fra å være et konsulentselskap til å bli produktbasert selskap med full fokus på utvikling av våre egne produkter; FLEXX™ og Mivai©.  Mivai© er i dag Norges største markedsplass for taxitjenester og dekker hele Norge. Alle sentraler i Norge ligger inne med komplette priser og vi har avtaler med taxisentraler i Hedmark og Oppland fylke samt i byene Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim, Kristiansand, Tromsø og Halden. I de tre største byene; Oslo, Bergen og Trondheim har vi avtaler med flere selskaper i hver by.

 

I 2016 startet Go Mobile avdelingen «Nye Mobilitetsløsninger» og utviklingen av den såkalte GoBility™-plattformen tok til. GOBILITY er laget modulært og fleksibelt på åpne standarder og API for også å kunne være åpen for samarbeidspartnere («partner») som lager innovative appløsninger og for 3. parts teknologileverandører («leverandør»). Fra 2017 har Mivai ligget på GOBILITYplattformen.

Administrasjonen

Administrasjonen i Go Mobile AS er lokalisert i Kristiansand.

Ole K. Gulbrandsen

Fung. Daglig leder

Johnny Gjerseth

Markedssjef

Roberth Vestbø

Produktsjef

Magnar Totland

Forretningsutvikler

Elias Angell Spikseth

Forretningsutvikler

Kontakt oss

Go Mobile AS
Bosmykollen 2, 4620 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000, Epost: post@gomobile.no

Go Mobile AS

GoMobile er et teknologiselskap i Kristiansand som ble etablert i 2005 og som i dag 11 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand (hovedkontor) og Oslo.

ADRESSE:
Bosmykollen 2
4620 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000
Epost: post@gomobile.no

© 2019 Go Mobile AS

FØLG OSS

* Funksjonene i Mivai kan variere, alt etter hvilke avtaler vi har inngått med de lokale taxiselskapene. Dersom du ikke kan bestille direkte i appen, men må ringe, er det fordi vi ikke har avtale med selskapet. Noen selskap ønsker ikke å synliggjøre sine priser, oppgi estimert ventetid og/eller opplyse om andres brukererfaringer. For taxiselskap uten avtale har vi brukt deres veiledende priser for å beregne et estimat. Til disse taxiselskapene må man ringe for å bestille, og prisen blir som regel bestemt av taksameteret i bilen. Det kan likevel forekomme kampanjer, rabatter og spesialpriser som Mivai ikke kjenner til.

** Partnerselskap – er de taxiselskapene som velger å ha direkte dataintegrasjon mot Mivai. Med disse selskapene vil man oppleve utvidet funksjonalitet, som ff eks fastpris, ventetid, følge bil i kartet og betale i appen.