Go Mobile AS

GoMobile er et teknologiselskap i Kristiansand som ble etablert i 2005. I dag er det 11 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand (hovedkontor) og Oslo.  I 2014 gikk Go Mobile fra å være et konsulentselskap til å bli produktbasert selskap med full fokus på utvikling av våre egne produkter; FLEXX™ og Mivai©.  Mivai© er i dag Norges største markedsplass for taxitjenester og dekker hele Norge. Alle sentraler i Norge ligger inne med komplette priser og vi har avtaler med taxisentraler i Hedmark og Oppland fylke samt i byene Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim, Kristiansand, Tromsø og Halden. I de tre største byene; Oslo, Bergen og Trondheim har vi avtaler med flere selskaper i hver by.

 

I 2016 startet Go Mobile avdelingen «Nye Mobilitetsløsninger» og utviklingen av den såkalte GoBility™-plattformen tok til. GOBILITY er laget modulært og fleksibelt på åpne standarder og API for også å kunne være åpen for samarbeidspartnere («partner») som lager innovative appløsninger og for 3. parts teknologileverandører («leverandør»). Fra 2017 har Mivai ligget på GOBILITYplattformen.

Administrasjonen

Administrasjonen i Go Mobile AS er lokalisert i Kristiansand og Oslo.

Erik Tandberg

Daglig leder

Lara Sokolova

Markedssjef

Roberth Vestbø

Produktsjef

Johnny Gjerseth

Forretningsutvikler

Magnar Totland

Forretningsutvikler

Elias Angell Spikseth

Forretningsutvikler

Kontakt oss

Go Mobile AS
Bosmykollen 2, 4620 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000, Epost: post@gomobile.no

Go Mobile AS

GoMobile er et teknologiselskap i Kristiansand som ble etablert i 2005 og som i dag 11 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand (hovedkontor) og Oslo.

ADRESSE:
Bosmykollen 2
4620 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000
Epost: post@gomobile.no

© 2019 Go Mobile AS

FØLG OSS

* Funksjonene i Mivai kan variere, alt etter hvilke avtaler vi har inngått med de lokale taxiselskapene. Dersom du ikke kan bestille direkte i appen, men må ringe, er det fordi vi ikke har avtale med selskapet. Noen selskap ønsker ikke å synliggjøre sine priser, oppgi estimert ventetid og/eller opplyse om andres brukererfaringer. For taxiselskap uten avtale har vi brukt deres veiledende priser for å beregne et estimat. Til disse taxiselskapene må man ringe for å bestille, og prisen blir som regel bestemt av taksameteret i bilen. Det kan likevel forekomme kampanjer, rabatter og spesialpriser som Mivai ikke kjenner til.

** Partnerselskap – er de taxiselskapene som velger å ha direkte dataintegrasjon mot Mivai. Med disse selskapene vil man oppleve utvidet funksjonalitet, som ff eks fastpris, ventetid, følge bil i kartet og betale i appen.