Mivai – vår satsning i taxinæringen!

Med taxiappen Mivai har Go Mobile etablert seg som en viktig aktør i markedet for taxitjenester i Norden. Mivai er laget for å gi kunden den beste, billigste og mest pålitelige taxitjenesten på stedet. Mivai er en markedsplass for taxitjenester der kunden alltid kan finne det tilgjengelig taxitilbud. Mange ganger oppleves det som om det er kunden som skal tilpasse seg det kollektivtilbudet som eksisterer. Vi mener at all persontransport skal være tilpasset og skreddersydd kundens behov, på samme måte som taxi er det.  I denne sammenhengen føyer Mivai seg perfekt inn i vår portefølje av mobilitetstjenester.

Alle Norges taxier i én app*

Uansett om du er på vei til flyplassen, et viktig møte, en romantisk middag eller årets fest, er det en fordel å ha én taxiapp som kan brukes overalt.  Last ned Mivai og opplev hvor enkelt det kan være å bestille taxi. Fra våre partnerselskap** kan du få fastpris og bestille og betale direkte i Mivai.

Du finner også prisestimater i appen for taxiselskap som ikke er Mivai-partnere, men til disse må du ringe for å bestille.

Mivai er tilgjengelig i de største byene i Norge.

Mivai dekker hele Norge fra sør til nord og er den eneste appen hvor du kan bestille taxi i de fem største byene Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim og Kristiansand.

Den komplette taxiapp

Bestill turen!

Forhåndsbestill eller bestill taxi direkte – det gir deg en rekke fordeler.

Betal i app!

Betaling i Mivai sparer deg for tid og brydderi ved å betale i bil. Opplevelsen med å ta taxi blir enda bedre!

Få kvittering!

Alle kvitteringer kan sendes på mail til din mailkonto. Du har også all historikk og alle kvitteringer lagret på Mivai om du skulle få bruk for de igjen.

Fastpris!

Det er slutt på den tiden da du satte deg inn i en taxi, uten å vite hva turen ville koste. Med Mivai får du enten estimert pris eller fastpris!

Følg bil i kartet!

Følg bilen i kartet. Vi forteller deg når taxien kommer!

Bli bedre kjent med taxiappen Mivai!

Kontakt oss

Go Mobile AS
Bosmykollen 2, 4620 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000, Epost: post@gomobile.no

Go Mobile AS

GoMobile er et teknologiselskap i Kristiansand som ble etablert i 2005 og som i dag 11 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand (hovedkontor) og Oslo.

ADRESSE:
Bosmykollen 2
4620 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000
Epost: post@gomobile.no

© 2019 Go Mobile AS

FØLG OSS

* Funksjonene i Mivai kan variere, alt etter hvilke avtaler vi har inngått med de lokale taxiselskapene. Dersom du ikke kan bestille direkte i appen, men må ringe, er det fordi vi ikke har avtale med selskapet. Noen selskap ønsker ikke å synliggjøre sine priser, oppgi estimert ventetid og/eller opplyse om andres brukererfaringer. For taxiselskap uten avtale har vi brukt deres veiledende priser for å beregne et estimat. Til disse taxiselskapene må man ringe for å bestille, og prisen blir som regel bestemt av taksameteret i bilen. Det kan likevel forekomme kampanjer, rabatter og spesialpriser som Mivai ikke kjenner til.

** Partnerselskap – er de taxiselskapene som velger å ha direkte dataintegrasjon mot Mivai. Med disse selskapene vil man oppleve utvidet funksjonalitet, som ff eks fastpris, ventetid, følge bil i kartet og betale i appen.