Plassgaranti

Hurtigbåter

Det er laget en løsning for plasservasjon på hurtigbåter for Troms Fylkestrafikk. Systemet er i daglig drift på ferjestrekningen Troms – Harstad.

Løsningen inneholder et digital bestillingsskjema på tromskortet.no der de reisende kan bestille og betale for plassgaranti på hurtigbåt mellom Harstad og Tromsø.  Løsningen inneholder også en modul for kundesenter der bestillinger kan tas i mot og administreres. Validering og billettkontroll skjer ved å scanne en QR kode ved ombordstigning i båten.

Bestillingsløsning

Betalingsløsning

Bilettkontroll

Les mer om plassgarantiløsningen for hurtigferger.

Go Mobile AS

GoMobile er et teknologiselskap i Kristiansand som ble etablert i 2005 og som i dag 11 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand (hovedkontor) og Oslo.

ADRESSE:
Bosmykollen 2
4620 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000
Epost: post@gomobile.no

© 2019 Go Mobile AS

FØLG OSS

* Funksjonene i Mivai kan variere, alt etter hvilke avtaler vi har inngått med de lokale taxiselskapene. Dersom du ikke kan bestille direkte i appen, men må ringe, er det fordi vi ikke har avtale med selskapet. Noen selskap ønsker ikke å synliggjøre sine priser, oppgi estimert ventetid og/eller opplyse om andres brukererfaringer. For taxiselskap uten avtale har vi brukt deres veiledende priser for å beregne et estimat. Til disse taxiselskapene må man ringe for å bestille, og prisen blir som regel bestemt av taksameteret i bilen. Det kan likevel forekomme kampanjer, rabatter og spesialpriser som Mivai ikke kjenner til.

** Partnerselskap – er de taxiselskapene som velger å ha direkte dataintegrasjon mot Mivai. Med disse selskapene vil man oppleve utvidet funksjonalitet, som ff eks fastpris, ventetid, følge bil i kartet og betale i appen.